SZABÓ Nyelvi Díj Különdíja – 2022

SZABÓ Nyelvi Díj Különdíja – 2022

2022-ben a kuratórium döntése alapján ismét átadásra kerül a SZABÓ Nyelvi Díj Különdíja is a felnőtt nyelvtanulók körében. A Különdíj odaítélésével a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. célja az, hogy inspirálja a vállalati nyelvtanulókat a minél magasabb szintű nyelvtudás elérésére.

Hogy lehet pályázni a Különdíjra?

A SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. vállalati nyelvoktatásában résztvevőt nyelvtanára jelölheti a Különdíjra. A Különdíjban 1 fő részesülhet.

Pályázati feltételek a 2021/2022-es tanévre vonatkozóan

Angol/német nyelvet tanuló résztvevő: A résztvevő nyelvtanára írjon ajánlást és indoklást, hogy miért javasolja a nevezett résztvevőt a SZABÓ Nyelvi Díj Különdíjára.

A magyar vagy angol nyelven Times New Roman betűtípussal, 11-es betűmérettel, maximum egy A4 oldalas terjedelemben megírt pályázati anyag legyen átfogó.

A pályázati anyagokat elektronikusan, e-mailen kell benyújtani az info@szabonyelviskola.hu címre legkésőbb 2022. május 31-ig. Az eredményekről e-mailben tájékoztatjuk a résztvevőket. A határidőn túl, esetleg más e-mail címre beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A SZABÓ Nyelvi díj – melyre évente egy alkalommal lehet pályázni – oklevéllel, nyelvkönyvvel és értékes ajándékkal járó szakmai elismerés. A pályázatok kezelését és elbírálását háromtagú kuratórium végzi, melynek tagjai: Dr. Huszti Judit, Dr. Papp Eszter, valamit a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. ügyvezetője, Szabó Szilvia.

2022-03-31

0 responses on "SZABÓ Nyelvi Díj Különdíja – 2022"

Leave a Message

top
© Copyright 2020 SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.                                                        Nyilvántartási szám: B/2020/000464
X
Click to listen highlighted text!