SZABÓ Nyelvi Díj 2020

2020. szeptember 1-én 10:00-tól került sor a SZABÓ Nyelvi Díj 2020 átadójára ünnepélyes keretek között a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban. A koronavírus járványhelyzetre való tekintettel a díjátadó csak szűk körben, nem az évnyitó keretein belül történt.

 

Beszed

 

 

Szabó Szilvia a nyelvi díj alapítója ünnepi beszédében kiemelte a nyelvtanulás fontosságát, melyhez olyan elkötelezett nyelvtanárokra van szükség, akik a napi oktatási rutinon túl időt nem sajnálva kerestek és keresnek új, megmozgató, érdekes nyelvoktatási módszereket annak érdekében, hogy tanítványaikat motiválják és segítsék. A díj elismerés azoknak a tanulóknak, akik élnek a nyelvtudás adományával, és ezt szorgalommal megtoldva emelték azt nagyon magas szintre.

 

 

Szabó Szilvia köszönetét fejezte ki a díj támogatóinak, akik értékes ajándékokkal kedveskedtek a sikeres pályázóknak és szeretettel gratulált a díjazottaknak.

 

 

Díjazottak

 

 

 

 

 

Nyelvtanár kategóriában:

Arany László

Kiss Judit

Lakatosh Karolina

 

 

 

 

Diák kategóriában:

Gombos Éva Eszter

Alala Saly

Szikszay Ákos

 

Különdíj:

Szecsődi István

 

A díjazottaknak, támogatóknak további sok sikert, jó egészséget kívánunk!

A díj támogatói:

  • Dunapack Kft. Nyíregyháza
  • Pécsi Tudományegyetem Idegen Nyelvi Központ
  • Libro-Trade Kft. Budapest
  • Steel-Building Kft.
  • Trivium Packaging Hungary Kft.
  • Unilever Magyarország Kft. Nyírbátor
  • Unilever Magyarország Kft. Veszprém
  • Közreműködő támogató: Center-Print Nyomda Kft.

Szabó Szilvia PhD 2017-ben magánvagyonából alapította a SZABÓ Nyelvi Díjat azzal a céllal, hogy támogassa a tehetséges magyarországi és erdélyi nyelvtanulókat és az elkötelezett nyelvtanárokat.

A díj célja, hogy inspirálja a nyelvtanulókat a minél magasabb szintű nyelvtudás elérésére, a nyelvtanárokat pedig minél magasabb szintű, minőségi és kreatív nyelvoktatásra ösztönözze.

2020-10-31

0 responses on "SZABÓ Nyelvi Díj 2020"

Leave a Message

top
© Copyright 2020 SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.                                                        Nyilvántartási szám: B/2020/000464
X