Hogyan kérdezhetek?

DWQA QuestionsCategory: General QuestionsHogyan kérdezhetek?
student asked 2 years ago
Hogyan mukodik ez a kerdezz felelek rendszer amiben felteszem ezt a kerdest?
Question Tags:

1 Answers

Best Answer

examadmin Staff answered 2 years ago
A rendszer tobb pontjan talakozhatunk az ASK Question gombbal. A kurzusokban, minden unit vegen, a menuben. Legkonnyebben a Menu Activity gombjan levo almenubol a Questions&Answers kivalasztasaval juthatunk el hozza.
Ha barhol rakattintunk, akkor egy olyan oldalon talaljuk magunkat, ahol feltehetjuk a kerdesunket. Eloszor a kerdes cimet, majd a bovebb kifejteset kell megadnunk. Ezt kovetoen ha Public kerdest teszunk fel akkor azt mindenki latja es megvalaszolhatja. Privat eseten, csak a rendszer adminisztratora fogja megkapni a kerdest.
Megadhatjuk a kerdes kategoriajat is, General vagyis altalanos vagy Cousre azaz egy adott kurzusra vonatkozo. Ez utobbi esetben a kerdes feladasat jelento Submit gomb lenyomasa elott a konkret kurzust is kivalaszthatjuk.
A feladas utan egy emailt is kapunk a kerdesunkrol, es arrol is jon majd email ha majd valaki valaszolni fog ra, a valasszal egyutt.
Egyebkent az aktualis kerdes felelek helyzetet a legfolul leirt menupont lenyomasa utan tudjuk attekinteni.

2020-10-08
top
© Copyright 2020 SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.                                                        Nyilvántartási szám: B/2020/000464
X
Click to listen highlighted text!