PONTRENDSZER

Az exam.szabonyelviskola.hu oldalon minden tagunk már a regisztrációtól kezdve pontokhoz juthat. Célunk ezzel az, hogy az oldal használatával, bizonyos tevékenységek elvégzésével tovább motiváljuk hallgatóinkat tanulmányaik során, ezáltal növelve az oldal ismertségét és egyúttal a gyűjtött pontokat beválthassák az Eflow-ban, mely által továbbfejleszthetik a már meglévő tudásukat.

Régi tagjaink pontjait 50 pontban állítottuk be 2021. április 8-án. Ezeket a pontokat a lenti táblázatban megjelölt tevékenységekkel lehet növelni, majd felhasználni a később leírt módon. A táblázat tartalma 2021. április 8-tól visszavonásig érvényes. Mit jelent a visszavonás? Minden pont megszűnik, ha a résztvevő befejezi a képzését a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.-nél. A változtatás jogát fenntartjuk.

Az exam.szabonyelviskola.hu oldalon kapható pontok:

TEVÉKENYSÉGEK PONTSZÁMOK
Regisztráció az oldalra 5 pont
Profilkép beállítása (max.1/hó) 5 pont
Weboldal látogatása (max.1/nap) 5 pont
Assignment (írásbeli házifeladat) beküldése 10 pont
Mock exam elvégzése (max.1/hó) 10 pont
Quiz (tanfolyamközi/zárótesztek) beküldése 10 pont
Post publikálása 10 pont
Post kommentelése (max.1/nap) 5 pont

 

Az exam.szabonyelviskola.hu oldalon szerzett pontok felhasználhatóak/beválthatóak a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. által fejlesztett és működtetett Eflow-ban, amely szintén az exam.szabonyelviskola.hu oldal külön menüpontjában találtható. 5 különböző nyelvi szinten (A1, A2, B1, B2, C1) több készséget (Writing, Reading, Vocabulary, English Usage, Grammar, Listening, Speaking) lehet fejleszteni önállóan, tanári segítség nélkül különböző témákban. A témák az akkreditált általános nyelvvizsga témalistáira épülnek és a feladatok szintjei a Közös Európai Keretrendszer (KER) szabályait követve megfelelnek a szintek elvárásainak.

A következő táblázatban láthatóak az Eflow feladat elvégzéséhez szükséges pontszámok:

KÉSZSÉG PONTSZÁM
Writing 30 points
Reading 10 points
Vocabulary 10 points
English Usage 10 points
Grammar 10 points
Listening 25 points
Speaking 5 points

 

Nagyon sok sikert kívánunk minden tagunknak a nyelvtanuláshoz!

Találkozzunk az exam.szabonyelviskola.hu oldalunkon, ahol sok-sok feladattal várunk mindenkit!

2021-03-29

1 responses on "PONTRENDSZER"

Leave a Message

top
© Copyright 2020 SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.                                                        Nyilvántartási szám: B/2020/000464
X
Click to listen highlighted text!