Online vizsgáztatás a nyelvoktatásban – exam.szabonyelviskola.hu

Napjaink felgyorsult világában a nyelvoktatásban is egyre nagyobb teret hódít az internet adta online képzési lehetőség. Az online nyelvoktatást, mint módszert a modern kor kihívásai hívták életre, így a SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft. is előnyben részesíti azt.

A képzés során a Nyelviskola által előírt vizsgákat (Mid-term test, és/vagy Final Test/Quiz) kell teljesíteni az exam.szabonyelviskola.hu felületen (vocabulary, grammar, reading, writing és listening) és a MTeamsen keresztül a speaking készséget minimum 60%-os eredménnyel (írásbeli és szóbeli vizsga átlaga). Az exam.szabonyelviskola.hu regisztráció után használható, a regisztráció menetét, az oldal használatát a nyelvtanárok egy próbavizsga (mock exam) keretén belül ismertetik a résztvevőkkel a vizsga előtt. A képzés végén (a Záróvizsgával/Final Test/Quiz egy időpontban) a Tanfolyamzáró résztvevői elégedettségi kérdőív kitöltése – online módon szintén az exam.szabonyelviskola.hu felületen – kötelező!

SOK SIKERT KÍVÁN A SZABÓ NYELVISKOLA CSAPATA!

2020-10-25

0 responses on "Online vizsgáztatás a nyelvoktatásban - exam.szabonyelviskola.hu"

Leave a Message

top
© Copyright 2020 SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.                                                        Nyilvántartási szám: B/2020/000464
X
Click to listen highlighted text!