for new students

A regisztráció menete

 1. Gépelje be a böngészőjébe az exam.szabonyelviskola.hu webcímet.
 2. A jobb felső sarokban lévő LOGIN feliratra kattintva megjelenik a bejelentkezési ablak.
 3. A regisztráció következő lepéseként kattintson a piros SIGN UP gombra.
 4. A megjelenő fenti ablakban lehetősége lesz rögzíteni a későbbiekben a belépéshez használt USERNAME (felhasználó) és PASSWORD (jelszó) adatokat, egyéb adatokkal együtt. A USERNAME (felhasználó) és PASSWORD (jelszó) adatokat feltétlenül jegyezze meg, mert csak ezek ismereteben tud a későbbiekben majd belépni a rendszerbe. A megadott Email egyrészt azonosításra, másrészt arra szolgál, hogy a rendszer ide fogja küldeni az oktatással kapcsolatos információkat. A NAME mezőben megadott Név fog
  a rendszeren belül megjelenni az Ön neveként, ezt fogjak látni a hallgatók és tanárok is. A többi adat az oktatás adminisztrációjához szükséges, kérjük töltse ki őket értelemszerűen. Az összes adat beviteléhez lefelé kell görgetni az ablakban.
 5. Az adatok begépelése után nyomja meg a fenti képen látható REGISTER gombot.
 6. Ha valamilyen kötelező mezőt nem töltött ki vagy nem megfelelő formátumú az email vagy már rögzítve van a rendszerben, vagy egyéb okok miatt, akkor az oknak megfelelő hibaüzenetet kap. Korrigálja a bevitelt és újra nyomja meg a REGISTER gombot! A gomb megnyomása után rendszer egy aktiváló emailt küld az Ön által megadott email címre, hogy tényleg Ön akar-e regisztrálni. Az email a levelező rendszertől függően pár másodperc és pár perc között  megérkezik. Olvassa el a mailt és kattintson a benne lévő aktiváló linkre! 
  Kattintson az „Activate” gombra, és a rendszer ezzel rögzíti Önt, mint felhasználót, majd automatikusan belépteti az oldalra a regisztráció során megadott USERNAME és PASSWORD adatokkal!

A belépés menete

 1. Gépelje be a böngészőjébe az exam.szabonyelviskola.hu webcímet!
 2. A jobb felső sarokban lévő LOGIN feliratra kattintva megjelenik a bejelentkezési ablak.
 3. Adja meg a regisztráció során rögzített USERNAME (felhasználó) és PASSWORD (jelszó) adatokat! A LOG IN gombra kattintva máris belép. Sikeres belépés esetén a jobb felső sarokban a LOGIN helyett az Ön neve fog megjelenni.
 4. Amennyiben akár a USERNAME akár a PASSWORD adatok nem egyeznek a
  rögzítettekkel, akkor hiba üzenet jelzi, hogy melyikkel van baj. Kérjük vigye fel újra a hibás adatot ügyelve a kis és nagybetűkre is. Ha elfelejtette a jelszót, akkor a PASSWORD mező végében lévő kicsi kérdőjelre kattintva, a regisztrált email címének megadásával kérhet új jelszót a rendszergazdától.

 

Ha bármi problémája merül fel, amire itt nem talál megoldást, az elérhetőségeinket megtalálja a honlap ABOUT/CONTACT US menüpontban.

Jó munkát

top
© Copyright 2020 SZABÓ Nyelviskola és Fordítóiroda Kft.                                                        Nyilvántartási szám: B/2020/000464
X
Click to listen highlighted text!